16 mei 2018

Trendbijlage Kwaliteit in Bedrijf: ‘Duurzaam ondernemen: de agenda voor 2018’

Op uitnodiging van het magazine ‘Kwaliteit in Bedrijf’ schreef Rob van Tilburg, senior-consultant bij Sustainalize, een bijdrage voor de speciale ‘Trendbijlage’ getiteld ‘Duurzaam ondernemen: de agenda voor 2018’. 

Meer dan ooit verwachten klanten dat bedrijven en hun leveranciers aandacht besteden aan maatschappelijke opgaven: aan duurzaam ondernemen. Zowel in de b2c- als de b2b-markten zijn wensen op het gebied van energie, milieu, verantwoorde productie en bijvoorbeeld recyclebaarheid, naast de traditionele kwaliteitseisen, de nieuwe en onderscheidende eisen en klantverwachtingen van de toekomst. En daarmee betreden ze het kerndomein van de KAM-manager. In het artikel een kort overzicht van de belangrijkste actuele thema’s.

Download het artikel (pdf)

De ‘Trendbijlage’ van ‘Kwaliteit in Bedrijf’ is een speciale uitgave in verband met het Jaarcongres Kwaliteit 2018. Rob van Tilburg verzorgde op dit congres een workshop met als titel: ‘Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?‘.