20 maart 2019

Sustainalize levert Sustainability as a Service

Sustainalize ondersteunt regelmatig ondernemingen bij piekbelasting of bij uitval uit het team (ziekte, zwangerschap, verlof). Om in deze toenemende vraag te voldoen is Sustainalize met een speciale dienst gestart: ‘Sustainability as a Service’.

Ad-hoc ondersteuning nodig? Hulp tijdens piekbelasting? Vervanging van een medewerker op verlof? Sustainability as a Service is onze aanbod hiervoor! Sustainalize heeft diverse medior- en senior adviseurs in dienst die u graag op ad-hoc basis ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld op basis van een ‘strippenkaart-model’.  We spreken daarbij een urenbudget af en deze kan door de klant op  afroep gebruikt worden of we nemen tijdelijk plaats in uw team.

We ondersteunen onze klanten met alle facetten van duurzaamheid: van strategie en verslaggeving, tot inbedding, programmamanagement en monitoring van duurzaamheid.

Voor meer informatie: Nick de Ruiter