#02 Sustainability Spelled Out: ABN AMRO on Reporting

  • Onderwerp: Reporting
  • Geïnterviewde: Tjeerd Krumpelman, Global head of advisory, reporting & engagement
  • Bedrijf: ABN Amro
  • Interviewer: Amy White

Het rapporteren over duurzaamheid binnen bedrijven heeft de afgelopen 30 jaar een lange weg afgelegd en wordt nu beschouwd als een basisvereiste van elke succesvolle organisatie. Een nadeel is echter het toenemende aantal gegevens dat bedrijven nu moeten vrijgeven. Als gevolg hiervan worden bedrijven geconfronteerd met het dilemma om een evenwicht te vinden tussen uitgebreide informatieverschaffing en leesbaarheid. Een manier om deze uitdaging met succes aan te gaan betreft meer en sterke verslaggeving. Om dit in meer detail uit te leggen, worden we vergezeld door Tjeerd Krumpelman, wereldwijd hoofd Business Advisory, Reporting & Engagement bij ABN AMRO.

Over Tjeerd Krumpelman
Tjeerd Krumpelman is Global Head of Business Advisory, Reporting & Engagement bij ABN AMRO. Met meer dan 18 jaar ervaring in de banksector, begon hij als een private banker, beleggingsadviseur en later als Head of Investment teams. De afgelopen zeven jaar heeft hij gewerkt op de afdeling Corporate Strategy & Sustainability van ABN AMRO. Hij leidt een team dat advies geeft over duurzaamheid en is verantwoordelijk voor geïntegreerd denken en rapporteren.

Bedrijfsinformatie


Aanvullende middelen