Webinar Supply Chain Management: Looking beyond the COVID-19 Crisis: with EcoVadis and Wavin

Op dinsdag 16 juni organiseerden we samen met onze partner EcoVadis een webinar over wat we kunnen leren van leiders in duurzaam supply chain management. Bekijk hier het webinar:

*Let op: Engelstalig webinar.

Terwijl de ‘lockdown’ losser wordt en het bedrijfsleven langzaam terugkeert naar ‘het nieuwe normaal’, vragen we ons af: wat hebben we geleerd om ons voor te bereiden op toekomstige crississen? Hebben bedrijven die gericht zijn op lange termijn waardecreatie deze crisis beter aangepakt? Zijn organisaties die zich richten op duurzaamheid echt meer toekomstbestendig? En hoe kunnen ketens veerkrachtiger worden?

Sprekers:

  • Marta Cobeño Lopez, Senior CSR Analyst bij EcoVadis. Marta neemt je mee in de vier stappen van crisis-evolutie en bespreekt de essentiële link en het belang van robuuste duurzame inkooppraktijken om de veerkracht te verzekeren en de lange termijn waarde binnen je supply base te beschermen.
  • Nick de Ruiter, Partner bij Sustainalize, die zijn observaties deelt over de wijze waarop leiders op het gebied van duurzaamheid tijdens deze crisis hebben gehandeld en welke lessen we kunnen trekken om ons beter voor te bereiden op toekomstige crississen.
  • Procurement Director Peter Verkaaik en Global Sustainability Director Wilco Otte van onze trouwe partner Wavin, die hun omgang met de COVID-19-crisis delen. Met productiefaciliteiten in heel Europa hebben ook zij zich moeten aanpassen.

Programma:

  • Supply Chain Duurzaamheid en Veerkracht: vier fasen van de COVID-19-crisis;
  • Hoe maak je je organisatie echt toekomstbestendig en duurzaam?
  • Hoe Wavin heeft ingespeeld op de COVID-19 crisis.