25 september 2020 | SDG Action Day – Workshop: Het meetbaar maken van je bijdrage aan de SDG’s

25 september 2020 - Online

Dit jaar vindt SDG Action Day op 25 september plaats in virtuele setting! Door de SDG Allianties en door partners uit het SDG Netwerk worden er 3 rondes met workshops gegeven. Sustainalize verzorgt in ronde 3 (14:00 – 15:15 uur) de workshop ‘Het meetbaar maken van je bijdrage aan de SDG’s’. 

Gedurende deze workshop bieden we praktische handvatten aan bedrijven en andere organisaties over hoe zij hun bijdrage aan de SDG’s inzichtelijk en meetbaar kunnen maken. Tijdens de workshop laten we voorbeelden zien van koplopers die hun bijdrage aan de SDG’s inzichtelijk en meetbaar maken op indicator niveau. Ook dagen we deelnemers uit om zelf een (eerste) selectie te maken van relevante SDG’s & sub-targets, om vervolgens te bepalen hoe zij verwachten hun bijdrage aan de specifieke SDG’s inzichtelijk en meetbaar te maken. De workshop wordt gefaciliteerd door collega’s Anne-Marie en Tijn.

Wat haal je uit de sessie?
Praktische tips om voor jouw organisatie de bijdrage aan de SDGs inzichtelijk en meetbaar te maken.

Wat wordt er van je verwacht?
Actieve participatie en ter voorbereiding nagedacht over aan welke SDG doelstelling(en) jouw organisatie het meest kan bijdragen.

Kijk voor meer informatie op www.sdgnederland.nl.