29 oktober 2020 – De Nationale Controllersdag 2020

29 oktober 2020 - Online event

Digitalisering en robotisering spelen een steeds grotere rol in onze samenleving. Daarnaast zorgt de huidige corona crisis voor uitdagingen op het gebied van korte termijn crisismanagement en ondernemend meedenken met de business. Deze ontwikkelingen veroorzaken een ingrijpende verandering in de rol van de financieel professional. De Nationale Controllersdag op 29 oktober speelt in op deze ontwikkelingen en probeert inzicht te geven in hoe jij (juist nu!) impact kan maken als controller. Tijdens deze dag worden relevante inzichten, kennis en adviezen gedeeld door onder andere sprekers als Prof. dr. Bob de Wit, Brenno de Winter en Maarten van der Weijden.

In het programma komen verschillende keuzesessies aan bod met onderwerpen zoals de economische gevolgen van de coronacrisis, Cybersecurity, Blockchain, robotisering, risico’s in ICT en finance transformation. Ook staat er een keuzesessie duurzaamheid op het programma, verzorgd door Sustainalize.

Tijdens de keuzesessie in Ronde 2 getiteld: ‘Geld verdienen met duurzaamheid; een actieve rol voor de finance professional’ geeft Nick de Ruiter (Partner Sustainalize) inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in duurzaamheid. Ook laat Nick zien hoe je als finance professional kan bijdragen aan lagere kapitaalkosten, duurzaam leveren, voldoen aan (toekomstige) wetgeving en het beantwoorden van vragen van stakeholders. Na afloop van deze sessie heb je:

  • Laatste inzicht in de wereld van duurzaamheid;
  • Handelingsperspectief voor de controller en finance professional;
  • Inzicht in hoe kansen, risico’s en duurzaamheid steeds meer één verhaal worden.

Klik hier voor meer informatie om je aan te melden!