1 oktober 2020 – Webinar ‘Hoe integreer ik ESG in mijn dialoog met beleggers?’

1 oktober 2020 - Webinar (Zoom)

Is ons Environmental, Social & Governance (ESG) beleid voldoende duidelijk en geïntegreerd in ons algeheel beleid? Deze vraag stellen ondernemers zichzelf de laatste jaren steeds vaker. Daarnaast versterkt de huidige crisis de aandacht voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen van bedrijven. ESG-elementen worden steeds belangrijker voor beleggers, blijkt uit onderzoek; zij kaarten dit aan in gesprekken met corporates, verwachten dit in jaarverslaggeving en nemen dit mee in de investeringsbeslissingen die zij maken. Kortom, ondernemingen moeten kritisch gaan kijken naar hun huidige ESG-beleid en rapportage hierover.

Op donderdag, 1 oktober van 15:00 tot 16:00 uur organiseert Meaning2Numbers (een samenwerking tussen Hill+Knowlton Strategies en theIDEA!) een webinar over hoe beursgenoteerde ondernemingen hier vandaag de dag op kunnen en zouden moeten anticiperen. Sprekers Nick de Ruiter (partner Sustainalize), Caroline Vogelzang (Director Investor Relations bij ForFarmers), Henk Slotboom (Equity Analist bij TheIdea!) en Jose Tijssen (Board & Strategy Director bij Hill+Knowlton Strategies) bespreken de uitdagingen, ervaringen en oplossingen om ESG een prominente plaats te geven binnen IR, de gehele bedrijfsstrategie, de externe jaarverslaggeving en in de dialoog met beleggers, analisten en andere financiële stakeholders.

Meld je hier aan voor dit interactieve webinar! Bij aanmelding kun je jouw vragen voor de sprekers vast delen, zodat deze meegenomen kunnen worden in het webinar.