16 november 2020

Alles wat je moet weten voor het komende rapportageseizoen

Het rapportageseizoen staat weer voor de deur. Dit betekent maanden van data verzamelen, schrijven en bewerken. Met een toenemende aandacht voor transparantie, mede aangejaagd door de Europese Commissie en de samenwerking tussen diverse standaarden, zoals GRI, SASB, IIRC, CDP en CDSB (voor degenen die ons al zijn kwijtgeraakt, zie hieronder de betekenis van deze afkortingen), is duurzaamheidsrapportage relevanter dan ooit.

Een routekaart door de wirwar van informatie
Met een doolhof van opties, richtlijnen, kaders en benchmarks terug op je bureau, leek het ons een goed moment om een overzicht te creëren met alle informatie die je nodig zou kunnen hebben voor het verbeteren van je niet-financiële verslaglegging.

Het is belangrijk om niet te vergeten dat er geen one-size-fits-all oplossing is, maar met de juiste praktijken kun je net dat stapje extra zetten met betrekking tot het rapporteren van niet-financiële informatie. We helpen je graag een handje, dus aarzel niet om contact op te nemen met onze collega’s Marleen of Daniek als je hulp of assistentie nodig hebt in het proces.

Klik hier om de one-pager te downloaden.

Final design one-pager oude stijl